Bacalaureat - Logică. Modele de subiecte și rezolvări - Subiectul I

Categorii Auxiliar didactic Bacalaureat
Autor(i) Daniel Voinea
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
Nr. pagini 300
Format eBook Comercial
Nota 4.82 (1122 voturi)
Acordă o notă

Colecția "Bacalaureat - Logică. Modele de subiecte şi rezolvări" conţine 300 de modele de subiecte şi rezolvări, grupate pe tematica şi subiectele examenelor de bacalaureat din 2008-2010. Sunt prezentate definiţii, modele grafice de verificare a validităţii, tabele de calcul ş.a., fiind clarificate metodele corecte şi complete de tratare a subiectelor de logică.

Prezenta culegere, Bacalaureat - Logică. Modele de subiecte și rezolvări - Subiectul I oferă acces la cele 100 subiecte de tip I.

Rezolvările sunt puse la dispoziţie pentru acces online - în format electronic (numai pentru sistemele conectate la internet), în ordinea subiectelor date de Minister în anul 2009. Accesarea culegerii poate fi realizată și folosind telefonul mobil.

Subiectele pot fi descărcate gratuit din site-ul Ministerului (download). Alternativ, puteti folosi această adresă: http://librarie.bibliotecadigitala.ro/logica/E_F_logica.zip 

După răsfoirea şi evaluarea conţinutului pus la dispoziţie pentru acces gratuit, accesul la conţinutul integral al ghidului se realizează imediat după realizarea plății prin SMS sau CARD. 

Pentru accesarea culegerii, trebuie să vă autentificați în Librărie cu același cont de utilizator utilizat la realizarea plății.

 

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles