Psihologia în întrebări și răspunsuri (eBook)

Categorii Psihologie Educație Auxiliar didactic
Autor(i) Margareta Modrea
Editura Sfântul Ierarjh Nicolae
ISBN 978-606-30-1255-6
Anul publicării 2017
Nr. pagini 120
Format eBook Comercial
Răsfoire carte Da
Nota 1.00 (1 voturi)
Acordă o notă

 CARTEA ESTE INDISPONIBILĂ PENTRU VÂNZARE 

 

Psihologia în întrebări și răspunsuri” se află la a treia ediție (după cele din1996 și 1997) fiind reconstruită în proporție de aprox. 80%, pentru a fi adaptată programei și cerințelor actuale ale examenelor și concursurilor. Astfel, cea mai mare parte a itemilor sunt de tip grilă care solicită alegerea răspunsului corect dintre cele patru variante oferite. Un aspect nou îl reprezintă introducerea unui număr suplimentar de itemi constând în reformularea unor propoziții în care cuvintele au fost amestecate. S-au păstrat, într-un capitol recapitulativ, jocurile tip rebus care s-au dovedit atractive pentru cititorii primelor două ediții.

Lucrarea acoperă în întregime materia prevăzută în programele examenelor și concursurilor de psihologie generală și păstrează organizarea pe marile capitole, pentru a fi mai ușor utilizată de cei care se pregătesc și doresc să se autoevalueze.

 

Explicaţii privind ebook-ul

După cumpărare (plată fie prin SMS, fie prin card), pe această pagină a cărţii va deveni vizibil, în mod automat, un nou buton, Lectură integrală, care oferă acces - inclusiv pe telefoane mobile şi tablete - la conţinutul cărţii prezente.

Ebook-ul este online (poate fi citit, dar nu poate fi descărcat, ori oferit în continuare altor persoane). Pentru a fi citit - pe orice laptop, desktop, smartphone sau tabletă, trebuie să fiţi autentificat în contul Dvs.

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor (1 întrebari)

Întrebare carte Psihologia în întrebări și răspunsuri (eBook) (Adăugat de 1213098438825124 în 23.02.2018 09:10:05 )
Buna ziua, Imi cer scuze pentru deranj dar nu imi este clar cum intru in posesia cartii dupa achitare. Imi puteti oferi mai multe detalii in acest sens? Ma interesa in special ed.1997 fiind in tematica de concurs. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles