Oferte speciale

  • La 3 cărți comandate, puteți intra în contact pentru a rezolva împreună 3 subiecte de examen care vă creează dificultăți.

Limba Română. Excepții și confuzii. Ghidul grilei corecte pentru admiterea la Academia de Poliție.

Categorii Auxiliar didactic Cultură generală Lucrare de specialitate
Autor(i) Adrian Daniel Palco
Stoc 29 buc.
Editura Editura Sfântul Ioan
ISBN 9786069600085
Anul publicării 2021
Nr. pagini 70
Format Tipărit
Autograf Autorul acordă autograf
Nota 4.04 (26 voturi)
Acordă o notă

Autorul a susținut examenul de admitere în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” în anul 2019. Acesta a fost inițial respins cu media generală 9.10.

Ulterior, după o cercetare exhaustivă și circumspectă, autorul și-a însușit o serie de aspecte care veneau ca soluții la dificultățile prezente în cadrul subiectelor de examen, dificultăți care nu au fost adresate atât de concis și compact în niciun alt manual didactic, ori culegere, la momentul publicării lucrării respective.

 

Această carte se adresează în mod deosebit tuturor celor care urmează să susțină examenul de admitere în cadrul Academiei de Poliție, ori, după caz, în cadrul școlilor de poliție, poliție penitenciară ori jandarmi, fiind un ghid deosebit de util, care, în favoarea unui limbaj explicativ, dar accesibil, atrage atenția asupra celor mai întâlnite confuzii ori dificultăți în rândul candidaților care susțin examenul de Limba Română. Lucarea de față este constituită din 2 părți, cea dintâi reprezentând o serie de 70 de reguli și excepții, explicate și motivate ulterior, de dificultate medie spre ridicată, dintre cele mai dificile aspecte ale gramaticii limbii române întâlnite de către candidați, iar cea din urmă parte conținând un mic dicționar cu termenii întâlniți pe parcursul subiectelor de examen, urmat de o serie de nume corecte de locatar, cât și forme corecte de plural.

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles