România, pamfletul și pandemia Universul în care ne consumăm fiecare (ebook)

Categorii Poezie
Autor(i) Marck Nessel
Editura Scriitorilor
ISBN 978-606-8824-86-4
Anul publicării 2022
Format eBook Comercial
Nota 4.13 (141 voturi)
Acordă o notă

 

România, pamfletul și pandemia, cel de-al doilea volum de versuri al poetului Marck Nessel, conturează modul în care autorul încearcă să evadeze din universul concentraționar pandemic al fiecărei zile. Spirit analitic, nemanipulabil, autorul încearcă să ”trateze cu hazul orice necaz”, sancționând prin scrierile sale neputința și reaua credință a autorităților de tot felul. Astfel, pamfletul devine o armă, bine utilizată de către autor, cu ajutorul căreia sunt caricaturizate situații, întâmplări, fapte ori stări de spirit ce caracterizează societatea în care ne consumăm viața fiecare dintre noi. Poezia autorului Marck Nessel este angajantă, combativă și moralizatoare, de multe ori acidă, dar plină de sensibilitate.

Parcurgând volumul de față, cititorul se poate descoperi pe sine, cu temerile și trăirile sale, cu nostalgiile și speranțele unui viitor la care nu mai ai are curajul să spere. Prin versurile sale, Marck Nessel devine omul din noi, omul de lângă noi, trist ori vesel, profund ori copilăros. Este omul aflat în permanent dialog cu Dumnezeu, îndoindu-se de întreaga alcătuire a lumii, dar preamărind viața în unicitatea și măreția ei.

 

-------------

 

         După cumpărarea ebook-ului, în mod automat, cartea devine accesibilă online, prin intermediul butonului Lectură integrală, afișat automat pe pagina cărții. Ebook-urile comerciale sunt accesibile online - nu pot fi descărcate sau printate. Dacă, dintr-o eroare de sistem, butonul Lectură integrală nu este afișat pe pagina cărții, după ce ați cumpărat-o, anunțați incidentul, prin sms la 0745955210 sau email la librariascriitorilor@yahoo.com, menționând numele Dvs, și vom asocia manual butonul Lectură integrală în contul Dvs.

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles